Barbados

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Barbados

Prodaje se nekretnina na Barbadosu

Barbados je istočni Karibi i neovisna država Commonwealtha. Glavni grad Bridgetown je pomorska luka s zgradama iz kolonijalnog razdoblja, gdje se nalazi i sinagoga Nidhe Israel, osnovana 1654. godine. Na otoku se nalaze i tipične plantažne kuće iz sedamnaestog stoljeća.

Izgledi za rast tržišta u narednih 12 mjeseci su daleko i minimalni u 2018. godini.

Dvije stvari koje treba uzeti u obzir bi bila vrijednost britanske funte u odnosu na američki dolar i lokalni ekonomski rast, koji je znatno ispod 2%.

Ranije ovog mjeseca guverner Centralne banke Cleviston Haynes objavio je manje povoljno izvješće za prvi kvartal ove godine, ističući kako se gospodarstvo smanjilo za 0,7%, očekujući rast od -0, 25% i 0,25% ove godine.

Uz malo vjerojatan rast u 2018. i višak viška ponude, cijena je temeljna na novom tržištu. Oni prodavači s nekretninama za prodaju na Barbadosu koji duže vrijeme stoje na tržištu bili bi dobro posluženi za označavanje cijena na tržištu ili za dobivanje udobnosti na duže staze.

Prošle godine došlo je do pada od 0,1% u obujmu prodaje nekretnina na prodaju na Barbadosu, što je rezultiralo time da je Barbados zabilježio najnižu prodaju u 25 godina.

Prema podacima, 50% prodanih nekretnina uvršteno je na tržište 12 mjeseci ili manje, 72% 24 mjeseca ili manje i oko 90% 36 mjeseci ili manje. To je vidljivo kada se uzme u obzir impresivan obujam zaliha nekretnina za prodaju na Barbadosu koji je ostao na tržištu više od pet godina, au nekim slučajevima i 10 godina ili više.

Uz znatnu količinu zaliha na tržištu, možda je došlo vrijeme da se prodavači udruže kako bi univerzalno prihvatili da je staro tržište nestalo i da je novo tržište ovdje da ostane, barem u doglednoj budućnosti.

Tržište nekretnina na Barbadosu i dalje je slabo, unatoč poboljšanim gospodarskim uvjetima i registraciji turističkih dolazaka. Cijene stambenih nekretnina za prodaju na Barbadosu, osobito na tržištu visoke klase, još uvijek su oko 29% ispod maksimalnih razina zabilježenih prije globalne krize. Transakcije su na povijesnim niskim razinama.

U poznatoj zapadnoj obali, koja se prvenstveno bavi super-bogatim strancima, cijene kondominija na plaži porasle su 5% u 2018. u odnosu na godinu ranije. Međutim, ova brojka može dovesti u zabludu s obzirom na iznimno nisku prodaju tijekom godine.

Općenito, na Barbadosu nema ograničenja stranog vlasništva, osim formalnosti: nerezidenti moraju dobiti odobrenje od Centralne banke Barbadosa ako žele kupiti nekretninu na prodaju na Barbadosu. Ovo je pro forma, ali nemojte ga otkazati.

Tržište nekretnina vrlo ovisi o inozemnim kupcima.

Barbados privlači mnoge kupce stranih domova. Svojstva sv. Jakova i sv. Petra cijenjena su od strane britanskih kupaca, dok imovina u župnoj crkvi Krista južne obale privlači Amerikance i Kanađane.

  •  
    Odlazak na Barbados. Izaslanstvo i živjeti na Barbadosu

      S ovim prekrasnim suncem i sadašnjim ljetnim danima odlučili smo se okušati u pronalaženju jedinstvene nacije sposobne da našim čitateljima da san, 365 dana u godini. Danas smo se zapravo preselili na područje malih Antila, odredište mnogih mladih ljudi, ali i umirovljenika, željnih uživanja u ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 6582

Prodaja Vila, Barbados, St James, St James, Sunset Crest

9,689,290.32HRK
Prodaja
Vila

1200 m²
Ova trosobna vila je 2008. godine nadograđena i renovirana na visoki standard i spremna je za stanovanje. Glavna spavaća soba je klimatizirana i ima s...
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB